FAMILIE- OG PARTERAPI

img

VÆKSTRUM

Tina Kaspersen, Par- og familieterapeut

Jeg er født i 1975 i Haslev. Jeg bor nu i Helsingør med mine 3 drenge på henholdsvis 10, 16 og 18 år.

Jeg er meget optaget af relationsarbejde særligt i forhold til den nære familie, men også i de andre cirkler, vi bevæger os i.

Jeg arbejder til dagligt som psykoterapeut i TUBA (terapi og rådgivning for unge, som er børn af alkohol- og stofmisbrugere). Jeg har derfor erfaring med problematikker omkring opvækst i familier med misbrug. Jeg underviser, rådgiver og leder gruppesamtaler.

Jeg mødes regelmæssigt med en supervisionsgruppe, hvor jeg har mulighed for at få vejledning og supervision på mit terapeutiske arbejde.

Uddannelse

 • Inpraxis (2021)
  Supervisionsuddannelse: Supervision i teori og praksis
 • Kursus v. Maiken Bjerg (2021)
  Neurofysiologisk viden som fælles basis for naturterapi
 • Kursus v. Academy Copenhagen (2019)
  Angst og depression med den treenige hjerne
 • DFTI – Dansk Familieterapeutisk Institut (2013)
  Par- og familieterapeut
 • Kempler Instituttet (2008)
  Basisår – relationskompetence
 • Frederiksberg Seminarium (2000)
  Læreruddannelse

REFERENCE

“Tina har en særlig evne til at møde børnene i øjenhøjde og forstå dem ud fra deres eget perspektiv og de betingelser, de lever under og se de forandringsmuligheder, de har. Hun ser altid børnene i de kontekster, de befinder sig i og inddrager de voksne omkring børnene på en ligeværdig og anerkendende måde.

Tina formår i kraft af sin personlige stil og sin terapeutiske uddannelse at rumme og sige svære ting til familier, hvor de giver udtryk for, at de føler sig mødt.

Tinas arbejde bærer præg af, at hun arbejder meget professionelt, og hun har afsæt i den fænomenologiske eksistentielle del af psykologien, hvor hun vægter det personlige ansvar og  valg højt. Hun har et særligt nærvær og en ro, hvor hun intervenerer præcist med en ægthed og varme.”

Anne Martens, Psykolog, PPR, Hørsholm Kommune.