FAMILIE- OG PARTERAPI

img

PARTERAPI

Mange ser parterapi som sidste udvej inden et brud, men i min optik bør parterapi betragtes som en kærlig omsorg for hinanden, og det mening gennem hele livet – også på tidspunkter, hvor der umiddelbart ikke er nogle relationsmæssige udfordringer. Det er gavnligt at sætte sig sammen og få talt om alt det, der aktuelt spiller en væsentlig rolle i parforholdet. Ofte bliver man overrasket over, hvor lidt der skal til for at skabe en forandring.

Jeg synes, det er tankevækkende, at vi regelmæssigt får undersøgt tænderne, og at bilen jævnligt får et eftersyn, men det er forbavsende få, som afsætter en time til at lave et par-tjek.

“Vi har aldrig gået i parterapi før og anede ikke, hvad vi skulle kigge efter eller forvente os, men vi er virkelig, virkelig glade for, at vi endte hos Tina. Allerede den første gang, vi kom, fik vi løst op for nogle svære ting, og det fortsætter. Vi får talt om en masse dårlige vaner og mekanismer i vores forhold, vi har fået over årene. Og får trænet i at gøre tingene bedre og anderledes. Tina får skabt et rum, som er trygt og konstruktivt, og hvor man ligesom får afdramatiseret det svære – både med humor og menneskelig forståelse men bestemt også med systematik og høj faglighed. At komme hos Tina er virkelig den bedste investering, vi har gjort i vores parforhold.”

– Maria og Christian

Nogen henvender sig med en konkret problemstilling, som de ønsker hjælp til at tale om. Andre er ikke selv helt klar over, præcis hvad de ønsker hjælp til, men kan mærke, at de ikke trives og vil derfor gerne sammen have kigget på, hvad der er på spil.

Uanset om det drejer sig om noget konkret, noget mere uhåndgribeligt eller er par-tjek, kan man altid uforpligtende henvende sig pr. mail eller telefon, og så kan jeg sige noget om, hvad jeg kan tilbyde. I kan herefter tage stilling til, om I ønsker et forløb hos mig.

Før vi mødte Tina, havde vi store kommunikationsproblemer – vi kunne simpelthen ikke forstå hinanden. Vores fremtid virkede meget dyster. Med Tinas hjælp har vi fået en bedre dialog mellem hinanden, og vi kan godt mærke, at der stadig er masser af kærlighed mellem os. Tina har en fin forståelse for kropssprog og evnen til at se ting, som de virkelig er. Hun er meget kompetent og nem at arbejde med. Vi er meget tilfredse. 

En varm anbefaling herfra!”

– L og S

PRISER PARTERAPI

1,5 time: 1250 kr.

SPØRGSMÅL?

Kontakt mig via mail – så skal jeg besvare hurtigst muligt.