FAMILIE- OG PARTERAPI

img

INDIVIDUEL TERAPI

Ind i mellem kan livet føles uoverkommeligt. Det kan skyldes en ubalance i familielivet, hårdt arbejdspres, sygdom eller et tab og dermed en sorg. I sådan en situation kan det være befriende og meget hjælpsomt at få sat ord på følelserne og sammen med et andet menneske få sat det hele i et perspektiv, så man kan være med sig selv i situationen, uanset hvor svær den er.

Vores måde at være her i livet på er betinget af vores opvækst og af de erfaringer, vi har gjort os. Det er hårdt, men i det lange løb befriende at få sat spot på, hvad det er for et mønster, vi bevæger os i. Med den skærpede bevidsthed om vores handlemønstre, bliver vi i højere grad i stand til at forholde os til vores eget liv og til at tage ansvar for, hvordan vi gerne vil leve.

Du kan altid uforpligtende henvende dig pr. mail eller telefon. Så kan jeg sige noget om, hvad jeg kan tilbyde, og du kan herefter tage stilling til, om du ønsker et forløb her hos mig.

“Tina har en særlig evne til at møde børnene i øjenhøjde og forstå dem ud fra deres eget perspektiv og de betingelser, de lever under og se de forandringsmuligheder, de har. Hun ser altid børnene i de kontekster, de befinder sig i og inddrager de voksne omkring børnene på en ligeværdig og anerkendende måde. Tina formår i kraft af sin personlige stil og sin terapeutiske uddannelse at rumme og sige svære ting til familier, hvor de giver udtryk for, at de føler sig mødt.”

– Anne Martens, Psykolog, PPR, Hørsholm Kommune

PRISER – INDIVIDUEL TERAPI

1 time – kr. 900 kr.

SPØRGSMÅL?

Kontakt mig via mail – så skal jeg besvare hurtigst muligt.