FAMILIE- OG PARTERAPI

img

PARTERAPI

Mange ser parterapi som sidste udvej inden et brud, men i min optik bør parterapi betragtes som en kærlig omsorg for hinanden, og det giver mening gennem hele livet – også på tidspunkter, hvor der umiddelbart ikke er nogle relationsmæssige udfordringer. Det er gavnligt at sætte sig sammen og få talt om alt det, der aktuelt spiller en væsentlig rolle i parforholdet. Ofte bliver man overrasket over, hvor lidt der skal til for at skabe en forandring.

Jeg synes, det er tankevækkende, at vi regelmæssigt får undersøgt tænderne, og at bilen jævnligt får et eftersyn, men det er forbavsende få, som afsætter en time til at lave et par-tjek.

Nogen henvender sig med en konkret problemstilling, som de ønsker hjælp til at tale om. Andre er ikke selv helt klar over, præcis hvad de ønsker hjælp til, men kan mærke, at de ikke trives og vil derfor gerne sammen have kigget på, hvad der er på spil.

Uanset om det drejer sig om noget konkret, noget mere uhåndgribeligt eller et par-tjek, kan man altid uforpligtende henvende sig pr. mail eller telefon, og så kan jeg sige noget om, hvad jeg kan tilbyde. I kan herefter tage stilling til, om I ønsker et forløb hos mig.

PRISER PARTERAPI

Introduktionspris: Parterapi 1,5 time: 650 kr. Parterapi 1,5 time alm. takst: 850 kr.

Første session tilbydes til introduktionspris, herefter betales almindelig takst.

SPØRGSMÅL?

Kontakt mig via mail – så skal jeg besvare hurtigst muligt.